Cashew nuts

Stan med Nicolina och fick med mig nötter, lite nyttigare än godis!

 

 


Vilken färg ska jag färga till?

HAr beslut ångest. vill göra något med håret så det blir fräsht. tänkte förga det mörkere. men det kanske jag ska vänta till vintern, och köra på ljusare nu på sommaren? vad tycker ni?

Så som jag har nu:


Mörkbrunt:




mörk blond/slingor:



Svart:

Grattis Göran!

Är på kalas, känner mig exremt finklädd, balklänningen är på, och klackar! Pizza och tårta, mums! Är det lill-lördag så är det!
Puss!


Outfiten idag woopwoop


Wild candy

Huuur söta små vilddjursgodisar! Va tvungen att köpa dom!

Ska snart in till stan igen för att gå på en handledarkurs, 16.00-19.30 inte så överdrivet taggad on jag ska vara ärlig.. Får se hur det går!


Taaack banan, u saved me!

Led av Huvudverk och hunger..! Fiick en banan av Chrille! Looove him, he made my day <3


Röd som en räka!

Solat mig röd, fina linjer, haha de är så fula! Till ochmed fårr rand efter mitt alsband, lyckat.... Nu ska jag hoppa in i duschen sen smörja in mig med Vera sen sätta på en film, söndag.


On my way home

Drar oss hemmot till Karlstad!
Åker till mormor till rävön(as fin ö) ska sola ihjäl mig eftersom set aldrig blev igår!
See u lateer


Mot Märsta

Jag cassie o Packie drar oss till märsta för grill! Hade en helt okej kväll igår btw, inte som tängt men! See u lateeer


Eva och Adam!


Framme hos Cassandra!


SUB i parken

Mys fredag! Slutade 11.40 så jag o yuvia köpte sub o satt oss vid muséet parken o myste! Nu ska jag snart ta bussen hem o packa väskaaan! Ciao


Geometri-prov

Har geometri prov imorgon, så har pluggat ihjäl mig nästan! Hoppashoppashoppas jag klarar det! Annars vet jag inte vart jag tar vägen?
Fick iallafall hjälp av Nicolina, drog mig till henne, där Emma också va! Så vi myste, plugga o dom käka pizza! Mysigtmysigt! Nu e jag hemma igen och ska duscha håret, åker till sthlm imorn, ska sova hos Cassandra! Yey
Slutar vid 11, heeelt jävla okey! Hörs imorn puuuuuss


Just nu!

Jordgubbar, glass, körsbär och vänner!


ESKO-redovisning

Har varit i bibloteksparken vid sandgrund, eller är fortfarande, utklädd till en myrslok svettas o snackar med miljontals barn! Ska se en föreställning snart då det blir dans, teater och musik på! Mysigt, hörs senare Puss!


Sommar-tränings-outfits

Lägger ut två olika sommar-tränings-outfits nu. så som jag skulle vilja träna i, alla trivs väl med shorts och stor t-shirt I guess? men jag tycker man ska våga lite, för det är ju snyggare med sport bh och shorts eller sport bh och mjukis/spring byxor!  alla väljer ju själva, vad tycker du? Hiss eller Diss?

JAG ÄR TILLBAKA!

Jag kan inte hålla mig borta från bloggen mer nu, saknar det enormt! i början var det skönt att slippa tänka på bloggen, men efter en längre stund har jag faktist saknat detta, skriva om vad jag gör osv! visst kanske inte är så intressant, men jag tycker attd et är kul!
Anledningen till varför jag hade pause va för jag va tvungen att ta igen i skolan, jag är fortfarande igång och sliter som ett djur! men kommit en jävla bra bit kan jag säga! 
men iallafall, nu är jag tillbaks som vanligt, hoppas jag iallafall!
ha en bra och solig dag så länge, PUSS!


BLOGG PAUSE

Har en blogg pause en stund för er som undrar!


Glassar vid älven

Mumsar glass efter skolan med Nicolina, mysiga, varma och mätta!(Y)


Lunchar med Yuvius i sandgrund


Summer 2012

Ge mig sommar nu, eller iallafall en utomlands resa!
jag och nicolina har bestämt oss för att lägga undan 200 kronor varje månad, till en rest resa i sommar. men vi kommer inte få åka själva, och mamma kan inte joina, o inte hennes päron heller, så funderasr på att muta papi, how abote(stavning..?) that..? 


Bilder från Valborg

 

 


RSS 2.0