avslutade dagen med Ragga

kom nyss hem från dansstudion! ska ta en dusch nu, kanske lyxa till mej med en film eller så blir det sängen.. oliwer o kewin e lediga imorn.. lyx vill oxå va ledig, GE MEJ HELG!

Julkalender

eftersom det e dec imorn så va jag o lucas ju tvugna o köpa choklad kalendrar!


Plugg,plugg,plugg,pluggggg


Godmorgon

håller på att dö, svin trött... känner mej exakt såsom på bilden. suck.

kör på mys efter hårt plugg

Nu efter all jobbig historia unnar jag mej med en varm dusch onepiecen och Cars2. bara för jag älskar tecknat, och står för det!


New in!-tack mami!


Jag står inte ut längre!


Nej, nu tar vi tag i en av många läxor


Nationellt i engelska-muntligt

13:20 blir det reparation, sen 14:00 blir det prov... inte alls taggad e nervös som bara faan... wisch me luck !


Dagens bestämda planer

Dagen börjar med att jag ska till skolan som vanligt... fryser ihjäl i mitt rum med, måste fixa det. sen så började vi med en ny krus i media igår, grafisk komunikation tror jag det hette. sen är det Nationellt prov med Johanna Edén, muntligt, jag hoppas på att det går bra, annars e jag död! efter skolan ska jag plugga massa oxå... inte okej alls! hörs sen puss!

Tankar och beslutsamhet i mitt huvud

Funderar o tänker kring detta med hälsan osvosv, har nog bestämt mej att tänka mycket mer på det. äta nyttigare, inte äta godis (osv) på vardagar, träna mer. mer än dansen. kan inte skriva ner alla mina tankar och funderingar.. men hoppas att ni fattar på ett ungefär. men iallafall.. LETS START A NEW LIFE!! så.. sagt o gjort, nu kan jag inte ändra mej!

Kärleken


Nu bär det av hemmot igen


New in!


Lunchar med Papi


Solnacentrum

drar en sväng till solna om någon timme! Be there


Hittade denna bilden här hemma på pappas dator...


Solarium+Gym

har nyss solat, så tar mej en sväng genom gymet med;)


Solariumtjosan

Skulle igentligen varit o solat nu. men så vare två brudar där nere o sa att dom hade bokat, aajo bullshiet!! hahaha aja, bokade iaf om tiden till 6!

btw, kolla va jag hittade!! mitt konfirmations foto!! ååh, ge mej håret!


Pyssel på hög nivå!

Godmorgon! här sitter jag helt ofixad o pysslar med syster. har det alldeles bra. hörs sen puss


Mot StorStaden

nu e jag på tåget påväg mot Stockholm!
ska bli kul o träffa alla igen! känns som det va hur länge som hellst sist!;(


Black and Gold.


In-packning

dagen blev hos Elin med Jonathan och Patrik! vi kollade lite film och pratade massa. va mys det. när jag kom hem fick jag också laga mat åt alla syskon va vrålhungrig,aja vad gör man?! haha, men nu har jag fräschat till mej med en dusch och sitter nu med en in-packning. ska packa till stockholm resan nu och göra lite historia hade jag tänkt! ha en bra kväll puss

Mattematik

kör lite matte här på sundsta!
o skräll mej som ska trycka ihop allt på en sida..


Jul om en månad

va fort det går! exakt en månad kvar till julafton! va det inte sommar nyss...? dessutom så e det ingen snö ute, så det suger ju. sen så säger folk att julkalendern iår ska va bra! så det taggar man ju lite!


hur ska jag klara allt?

Hur fan ska jag klara av att köra utan mascara idag!? kan jag ju inte ha... o jag vill inte lägga pengar på en ny heller. hur ska jag göra.. NP idag med! i eng hör o läs... mina starka sidor... öööh nej! hoppas att jag klarar det iaf!
denna vecka har gått åt h-vete än så länge.. kan någon vända allt till bra?


Julpynt

Är det normalt att sin mamma snackar med julpyntet? - "oo vad har ni gjort under sommaren i påsen!? mohaha"


Redovisning


Börjar dagen bra.

ar en kändsla över att den här tisdagen inte kmr gå så bra..
börjar lxm med att BRYTA AV borsten på mascaran...?! hur stor är chansen...? wish me luck today!


Bildarbete i skolan.

här är 3 av 6 bilder som jag ska visa upp imorgon, ser ni vad det är? ska ta en dusch nu osvosv. förövrigt ägde breaking dAwn!

Breaking down

taggar nu breaking down kl 18.15
OBS jag e inget "twilight fan" men alla filmer måste ses! fast e dock taggad på denna film!!


Lunchar


Unnar mej


Regn

Tar mej en cykeltur till centrum.. taggar på att bli blöt!


Dagens outfit

kör på traschiga låga tights med en svart topp till.


ÄNTLIGEN!

Tandådalens skidanläggning har öppnat! trots vinterns försening. de ska lxm bli plusgrader o greyer. bliv helt tillmej när mamma berättade om detta, ååh va jag längtar!


Did you know

I wanna see you. and hug you and make you smile. and make you laugh. and just lie on the couch next to you. and then fall asleep beside you it´d be nice.

kussarna

kusinerna har precis annlänt! så nu blir de mys typ. hatar att jag inte får platta mitt hår längre! ååh! men jag vill ju att mitt hår ska vara fint lent friskt och långt! så det e bara att bita ihop.. yey hörs sen puss

Black and Gold

blogg.se


Lördag

känns skönt att jag inte ska gå ut idag igen. låter kanske fel. men börjar bli trött på det. så nu några helger ska jag bara vara hemma, och sen få längta o tagga. men nu ska jag hoppa in i duschen sen sätta på honey2 igen, den va grym-se värd!

"Bildbomb"film-Honey2


kvällens mys

körde på detta ikv! känns bra, men mätt.. "bildboomb" kmr imorn, nu ska jag sova, Gnatt!

Fredag

Provet gick bra tror jag!
kom hem för en stund sen. gör lite lunch sen åka in till stan o möta upp nico. dans sen, är grymt taggad!


Nationellt i engelska

shit, jag e sjuk+ np! jag vaknade hela natten igår... har minst sovit i 4-5 timmar.... taggar med lite frukost nu iallafall, wish me luck!


Gymma sjuk

provade att köra spinning o core lite sådär sjuk.. haha kanske inte det allra bästa, men det gick faktist bra och jag mår mycket bättre nu! både sykiskt o fysiskt! yeey!


dance as nobody is watching

påväg till stan snart med nicolina-DAAAAAAAAAANS!

Färdig för skola

Drar mej in till stan för skola såhär småsjuk.. Känner mej inte alls frisk... Usch! Men nu har jag sovit ut mej o ska försöka några timmar nu!
Puss


Julklapps tjosan

hmm... funderar lite kring julklappar osvosv skrivit upp dom flesta nu men jag har ingen aning vad jag ska köpa.. lucas och mamma har jag funderingar över men vet inte.. ska nog inte bli dyra klappar i år pga personerna som jag ska köpa till. jaja.. och min "förkylning" har inte blivit alls bättre någonstans... hostar nyser osvosv hela tiden.. usch

Bakdags!


Godmorgon Tisdag

Det är frost ute o jag fryser ihjäl nu här inne, hur ska jag klara av vintern sen..? Som vissa vet så gav min lur upp igår- framsodan sprack! ååhfy va ledsen jag blev och är!
Men iaf, yuvia drar till Mexico ikv... hon ska va borta 2 o en halv vecka... avis som tusan o kmr sakna henne!;(
idag e jag förkyld som bara tusan! tät i nosen huvudverk o illamående.. hur ska detta gå?!


I'm just like your girl


I hope to mutch


Fallen ängel.

Så vacker på ytan, så svart i sin själ.
en fallen ängel som inte vill dig väl.
fast du är förälskad, så säg farväl.
med honom skulle allting bli fel.

glöm din sorg och glöm din smärta.
glöm din gråt, ditt brustna hjärta.
snart möter du en vän som vill dig väl.
och då blir du åter hel.

kärleken trivs ej i mörka vrår.
den växer sig stark blott där ljuset rår.

så öppna ditt fönster, släpp livet in och njut av den värld som är din.
glöm din sorg och glöm din smärta.
glöm din gråt, ditt brustna hjärta.

snart möter du en vän som vill dig väl.
och då blir du åter hel.


har inget att skriva om

lisa fyllde ju år igår så vi va hos henne på fest det va trevligt och kul osvosv!
idag är jag helt död och vill bara krypa ner med en filt framför tvn..! och det är det jag exakt ska göra nu! jag mami oliwer och kewin, avslappnat.
drar håret i en knut o halsduken på, ååh, jag känner mej sjuk.....
/nicole


Idag är det ingen vanlig dag..

För idag är det lisas födelsedag!
HURRA HURRA HURRA!!!


Historia läxförhör

fick tillbaks läxflrhöret som vi gjorde för ett tag sen. o det gick bra tror jag.det jobbiga e att när jag kollar igenom allt så kan jag ju så mycket mer än då..


Andra tränings timmen idag.

drar mig in till stan on my own för dans!
nicolina kunde inte;(
är helt död... tränings/dans humöret är inte på topp alls. tråkigt.. men ska såklart endå in o dansaa! haha la märke till att min sko(???) är lika lång som min vattenflaska.. heh sick...


Svar på tal!-BUS(BrunUtanSol)

Svar på tal, hur jag använder mig av: BUS ' Produkt: jag använder mej av brunutansol från Åhléns! Den är bäst, också billigast! (89kr)(tror jag) men jag gillar den, jag har också testat Dove osvosv, men gillar mer Åhléns. ' applicering: jag duschar och skrubbar hela kroppen i badkaret/duschen. Sen torkar mig och sen applicerar BUS. Var noga med att smörja in ordentligt och noggrant, det kan lätt bli fläckar! Händerna kan lätt bli oranga snabbt, men få inte panik, Så direkt när jag e klar så ”skrubbar” jag bort färgen på händerna, så blir dom inte oranga! ”skrubbar”=tvättar händerna väldigt noggrant med tvål. Hållbarhet: hållbarheten är olika från vad man har för ”sysselsättningar” den försvinner/blir fläckar lätt när du tex; badar(semester eller pool), tränar(svettas), duschar, osv. så du slipper fläckar ska du alltid när du duschar så skrubba lite lätt över hela kroppen, så slipper du fläckar och ojämnhet. ' Hur brun man vill ha: om man vill va neger(förlåt mitt uttryck) men om man vill va riktigt brun så ska man applicera varje kväll. Avsluta när du är nöjd över resultatet. Och sen upprepa var tredje kväll. Så håller du den bruna färgen på huden. Om inte, så använd varje dag. ' exempelbilder:

06.10

vaknade 06.10 och fixade lite o tog bussen 06.43 o är nu 06.53 påväg in till stan för morgon-träning på SATS med Lisa! Gogogoo!


KAOS-på SATS

helt galet.. de hela började med att jag fick träna själv, utan lisa-latmask!
ne men jag drog själv, inget problem med det, inga alls! va "duktig" och gick på band 30 min=bra fettförbränning!(Y) sen 15 min crosstrainer. det e typ nya maskiner där nere, så tog en stund innan jag fick igång maskinerna;$ (-5min) sen när jag va klar gick jag sen när jag va halvvägs till bussen började jag rota efter mib lur-den fanns INGENSTANS! jag fick panik! all skräck som for i mitt huvud bla( mamma skulle ibte alls bli glad, alla sms som skulle skickas till folk, ringande till utlandet som skulle kosta skortan, osvosv) sen när jag fått både personal och medlemmar med mig att både ringa och leta som galningar.. hittade jag till slut min älskling-i inner fickan. gissa om jag blev glad! nu så e jag vrutalt jävla rädd om den. shit, får inte hända igen..
Godnatt!


SATS


Idrott-badhus!


Framkallning


Framkallning av bilder!


Löfte-inte platta håret

Jag har ett löfte med både mej själv och kompisar, -att inte platta håret, och ska börja med denna veckan! varför, joo för mitt hår går bara mer av för varje dag, det är så slitet att det är helt sjukt.. jag klipper det själv(topparna) klippte det senast för ca en månad sen..!? de e sjukt, och nu så är det lika slitet igen. så nu har jag bestämt mig att jag inte ska använda plattången nu på ett tag! klarade mej nästan hela höst lovet! (plattade det dock på fradagen när jag skulle ut) men endå! ganska lyckat.. de tkr jag iaf, hehe. men nu ska jag sova! skola imårrn.. så inte taggad... godnatt!

BIO-Tintin!

(åker dock hem nu men)


I'm just like a mermaid


you breaks my heart


Badet

inga fel alls här, höstmys med mej själv, musik, ansiktsmask, ljus och produkter! ha en bra lördagskväll alla!


Sleten dag!

dagen började med att jag vaknade halv 1... inte bra alls! sen har jag bara gått runt osminkad med myskläder o med rufsigt hår! de e greyer det, skönt som få. planerna idag va utgång, men de blir inget med det, faktist ganska så skönt, hehe. plöjde nyss kung fu panda2, ååh så söt film! den rekomenderas starkt! tror också att det kommer en 3a.. aja, nu blir det mer slapp hemma och ska vila ut mej! puss


Kung fu panda2


Måste få skriva av mej lite

Jag blir så ledsen... Sluta lek!
varför ska alla hålla på o leka med mina kändslor.. hela tiden! blir så trött. man får reda på ett o annat när man börjat "hoppas". jag orkar inte jag ger upp. Sluta bara lek!


Cue Club

Var ju som sagt på Cue Club igår, och det var inte som jag hade tänkt mej. det va ganska tråkigt med bara massa småbarn där-synd. men var ju VIP, så det va mer respekt, hehe! gratis dricka gratis chips osvosv, helt okej.

Shit Fredag igen!

va fort en vecka går.. jag minns förra fredagen när jag och nicolina pratade om hur fort lovet kommer att gå, när vi va påväg hem ifrån raggan.. och det gjorde det, för det e en vecka sen vi tog upp det... shit.. vill ha lov en vecka till! Jaja, jag gör det bästa av dom sista dagarna nu, massa soft och cue club idag och förmodligen fest imårrn... hehe. hörs sen! P.S. Gammal bild!

Footloose

-en film som jag SKA se!

En ennu vackrare bild på klassen..


Älskade ESBE11


helt ***** slut!

är hemma nu från träning, ååh, det passet kan jag säga att det va fett värt att gå på! svetten droppade från alla och jag typ mådde illa o greyer, men kul var det! nu mat sen blir det duschen sen gott! hehe unnar mej lite! ha en bra kväll! svejs

Skoja bara! blir FightCircuit!


Just nu-SATS


Resultatet på håret

blir mörk igen, fast inte så mörk som jag har på bilden. blev faktist nöjd!


Färgat håret! resultat kommer imorgon!


SATS

kom nyligen hem från ett träningspass på SATS! power step, inte riktigt min grey.. men tänkte prova något boxningsliknande imorgon! vi får se hur det blir! men nu ska jag duscja sen möta upp Tim sen åka in till stan!

Tisdags mys med Lucas!


Filmnatten

Ska jag dra dit lr ska jag stanna hemma köpa gott och hyra en film istället..?


Bilder från gårdagen