Just nu

sitter nu o pratar med lovisa o nico. o väntar på amanda typ. puss


Kära Syster yster

min start på höst lovet blir nog bra, ikväll ska jag iväg hem till nicolina och vi ska ha en liten träff med det gamla gänget, Jag, Nico, Lovisa och Amanda. hör av mej sen!

Fast & furious 5 nu med pärona!


Lokalfesten på Orrholmen


Mot stan!

drar mej in till stan för lite käk!


Före och efter.

Hahaha jag har tråkigt och gör sånt här.. jag har typ inget o göra, gick in på bilddagboken.. haha och kollade mina gamla bilder,, uuuh har det hänt någon skillnad? men jag ska snart till stan o träffa yuvia och förmodligen tim på lite maaat!

Gårkvällen

Hade en bra kväll igår med min favorit!


Let's partäääy


Halloween utstyschel!

jaaa.. nu kör vi.. hr suttit och SYTT denna dräckt SJÄLV! på typ 2-3 timmar... fan .. heh aah, de gick ju inte så super jätte bra... MEN jag bryr mej inte, lr joo det gör jag.. men endå typ inte.. haha men jaa, jag e TÖRNROSA ikväll... ha en bra lördaag!


Ragga!

vi drar iväg till dansstudion för massa shake!!
taggar också till ikv, då vi ska ut, med massa halloween maskerad!
hörs sen pusssss


Utgång

ändrade planer!
blir utgång med nico! Ciao!!


Alltid lika glad på fredagar!

fredag idag! yeey! ska inta höstlovet!! ska bli så skönt med lov...! Idag ska jag ** som bara denn, till halloween dräkten! hör av mej sen! puss (gammal bild)

New in

( Å-BUS, örhängen från bikbok, sidenband från Ohlssonstyger, tråd från Ohlssons tyger, rosa "siden" tyg också från ohlssons tyger och Face mask från H&M.)

Ledtrådar till halloween


Dagen i bilder


Bestämt mej!

jag tror att jag har bestämt mej för detta! fast jag vill inte köpa den, eftersom att den kostar 600......... huuur i allsindar ska jag göra..? joo sy... ÖNSKA MEJ LYCKATILL!! det lär behövas..

Dagens.

tandläkar besöket gick bra! lite skäll osvosv.. hehe
men när jg kom till skolan så skulle vi fota med en film kamera och sen framkalla dom. vi fastnade i mörke rummet ett bra tag.. hehe!
e nu påväg hem från stan, jag e vrålhungrig!


måndag

och så var det måndag igen.. sitter just nu på bussen. veckan börjar med en tandläkartid... jag har slarvat sjukt mycket (med en plastskena som man va tvungen att ha om man har haft tandställning) men jag hoppas dom inte blir allt för arga..


Panik.

jag har lite småpanik, om vad jag ska va på halloween, om vilken hårfärg jag ska färga till, om jag ska köpa jeansen som jag har haft ögonen på sen förra året.. osvosv hehe godnaaaaaaatt

GHOST

helgen avslutas med filmen GHOST med mamma, får se om jag e i chocktillstånd sen...


Bad/snowboard

tar ett bad medans jag suktar lite efter vintern med denna bild. vi va i branäs första gången! de va svinkallt, men jag va sååå taggad! så det gjorde att jag blev varm på något konstigt sätt..? men iaf, nu blir det ansiktsmask och ett långt varmt bad! hörs! puss

Luft.

tar mej en tur, powerwalk typ.
ska lämna filmen osvosv, skönt med frisk luft med!


Nu kör viiiiii

nyss spelat viva pinata!!
haha jag visste inte alls hur man körde.. men endå vann jag typ hela tiden.. hahah vafan..?
ne men NU börjar vår tjejkväll! hahhaha
ha en bra kväll puss!


Lördags tacos!

blir tacos nu! sen massa mys! vi hörs sen! puss


Top secret

hmm, funderar lite kring detta till haloween..

Morning Saturday!

Godmorgon! jag vaknade för ungefär en timme sen och har nyligen tagit en långt bad! skönt med avkoppling! Idag så ska jag vara hemma och va barnvakt med min finis Nicolina! vi ska mysa och ha oss, så länge sen! hörs sen puss!

Fredags kväll!

blev räddad, jag bad snälla Simon Strömberg att skicka iväg ett sms till mamma så hon kunde släppa in mej! haha. hon kom men hon tvingade med mig, så jag fick snabbt byta kläder o sen åka iväg på cykeln! men nu så är jag hemma ! och ska slagga snart tror jag! så jag säger godnatt! puss

Förlåt.

förlåt att jag inte skrev något igår, och inget idag.. har haft fullt upp.. och jag vill inte säga vad det är.. men iallafall! idag så är det ju FREDAG! det är så himlans skönt med helg! äntligen! så idag efter skolan åkte jag, yuvia, johanna, sofia och julia till björne, han hade bakat massa bullar, mums! så där träffade vi lite folk och lyssnade på när musik esteterna spelade massa musik, tryckte bullar och drack saft! mysigt mysigt! sen så va vi tvungna att dra, för jag skulle på min ragga! yuvia ville kolla på och de fick hon såklart! och ojj vilken träningsverk jag har i mina ben.. GAAH! jädrans estet trappor... haha, men har ju skåp där, så vaaaaaaad ska jag göra! hahahha! men nu är jag iallafall hemma, men jag har inga nycklar så kommer inte in.. hej kom och hjälp mej! och hela familjen e bort bjudna... så de e bara att vänta... här i kyyyylan! hoppas ni får en rolig/kul/mysig (osvosv) fredag !

I see stuffs..


Risifrutti

kör en risifrutti nu innan jag ska in till träning vid 19:50, åker iväg till Nicolina snart sen glider vi in! puss Image and video hosting by TinyPic

JUST NU

jack and jones med jonte!


Just nu!

snacka om att sprida ut sej... hehe
har matte och det e sista lektionen.. yää


hur det igentligen är.

Vi satt i en ring.
vi grät av så fina ord vi sa om varan.
jag började berätta om dej,
jag hoppas helatiden på att det skulle göra hela saken bättre.
men det har bara gjort saken sämre.
jag orkar inte, jag inbillar mig själv helatiden att jag ska lägga ner allt.
men efter en stund så grips jag av panik och vill ha kontakt igen.

jag tänker för mycket. varför gör jag allt så komplicerat för mej!
jag vill inte bry mig,
jag orkar inte.


Jag orkar inte.

jag orkar inte.
jag går och tr mej en dusch, sen ska jag sova. godnatt, ha en bra kväll


7 things, and pain


Sexigt VS Läskigt..? HJÄLP!

Image and video hosting by TinyPic det börjar närma sig halloween.. inte än på typ två veckor.. men endå, det e snart och man måste börja kolla upp utklädnader osv.. vad ska man va osvosv.. Jag behöver HJÄLP! någon som vet vad man ska va? tror jag e lite sugen på ngt mitt emellan.. alltså: Image and video hosting by TinyPic tror det lutar sig mer åt det hållet..

JUST NU


har tråkigt.

Image and video hosting by TinyPic

bild från fotograferingen med mami


bild från fotograferingen med mami


bild från fotograferingen med mami


bild från fotograferingen med mami


Vill åka iväg

Vi tänker sällan på vad vi har, men alltid på det vi saknar.

test

Image and video hosting by TinyPic

JUST NU!

Drar iväg och fotar med mami!


NU KÖR VI!


Sminkning på G


Inköpet


Inköpet


Bussen

sitter nu på bussen i stan! påväg hem igen, mötte tim o joy lite snabbt sådär o fick ett litet ryck o sprang in till carlings o köpte en cardian! visar sen!


Lördagg

* * * godmorgon! har nu tagit ett långt bad! med ansiktsmask osv! färgade ögonbrynen också, letar efter mitt svarta nagellack... hittar det inte... ska ut ikv, och vet INTE vad jag ska ha på mig.. hahah så komiskt! när jag står här och bloggar och tänker på vad jag ska skriva.. så ser jag MITT SVARTA NAGELLACK! hahahah jaja, jag vill till stan med... och köpa ngt att bära ikv.. lr bara något nytt, jag vill ha nytt! är så trött på min garderob just nu... hörs senare! puss

sista bilden-orkar inge mer sen


datorn laggar sönder..

det går bara att ladda hem en bild i taget, OCH dom bilderna är i text format..? va blire...?

Fredagskväll

vete fan vad som händer.. men bilden jag laddar upp nu är i text format(?) tänkte mer ladda upp ett antal bilder, men aah det gick ju inte nu.. sitter iallafall hemma och har myskväll med familjen, vi käkade tacos , dom har också köpt godis, MUMS! sitter nu vid idol och e trött vilket inte är så bra.. laddar upp mer bilder sen om det funkar! ha en bra kväll puss!

timmii boy

väntar på ESKO - lektion
lite underhållning här!


Godmorgon!

Sitter nu i busskuren o väntar på bussen... såhär tidigt, det är MINUSGRADER ute! yeey! snart vinter!
det skulle snöa i sälen idag... funderar starkt på att dra dit...! haha nejdå, men de skulle inte va fel!
varför jag e påväg till skolan såhär tidigt e för att jag ska på mateljé! (extra matte) det behövs verkligen.. fattar noll! men nu ska jag kliva på bussen! ciao!


Deam it!

Kom nyss hem från stan!
de va en helt okej konsert.. träffade massa folk o hade det trevligt!
måste medge att jag trillade på en scen.. med näsan dirr på backen, haha gjorde inte så ont, garvade mest bara! men tim dog.. haha!
sen tog jag bussen med jonte hem, jag tvingade honom spela gitarr och sjunga till det! ååh, ryser varje gång han börjar sjunga! ett hjärta till honom där!
vi hörs imorgon, GODNATT
puss!!

Tooooorsdag!

jag tycker personligen inte det hänt något speciellt idag.. inte i skolan..
joo, jag trillade av stolen i klassrumet, missade det sista trappsteget där alla såg så jag trilla... sen kommer jag inte på ngt mer spec..
vi ska därimot in till stan nu, lr in till sundsta för att kolla på klasskonsären! vet ej om det är så värt, men får se, blir nog kul! hörs sen puss !

Onsdag den 12 oktober

idag har jag bara varit allmänt trött... somnade t.o.m på bussen imorse.. som tur va att jag vaknade i stan, där jag skulle av! vi började dagen med något läx-tjofräs.. tror det gick bra..!
och sen så är det ju tredje skoldagen utan busskort... men när jag kom hem frågade jag mamma, och hon letade som ett djur efter den, och hittade den efter 20 mins letande.. hahah! men känns skönt att slippa skicka sms biljett mer än på helgerna!
ska nu byta om för att glida in mot stan för lite daaans!
puss

Goosen<3

Dagen i bilder


SATS och badhus

Dagen började med att jag missade bussen... missade den PRECIS! ååh jag blev så arg... när jag såg röven på bussen bara försvinna.. och där stod jag som ett fån med fetaste väskan,dunjacka och halsduk med andan i halsen.. förbannat gick jag hem igen för att ta nästa buss. när jag väl var i skolan så visste jag inte vart jag skulle ta vägen... visste att vi hade foto, men inte i vilken sal, så där sprang jag förvirrande runt på älvkullen. sen tillslut efter typ 10 min så hittade jag stället, och han blev inte så glad.. sen somnade jag nästan på teorin vi hade.. va dötrött...! jag och yuvia missade också gruppbilden som vi skulle ta.. sån jävla tabbe!! -.-
sen drog jag yuvia och tim till stan för att vi skulle käka med emil.. på bk.. haha! billigt och bra! sen skulle vi bada på idrotten... blöt i håret och greyer! efter skolan drog jag till SATS med mamma.. jag tränade lite crosstrainer i 40 min, sen maaaaat sen i nu läget då jag sitter med onepiecen ny duschad och ska precis sätta på en film! avslappnade slut på den stressande dagen tycker man ju... ska bli skönt!
GODNATT!

Love is Crap



Dagen!

Idag har jag mest bara gått runt och inte gjort någonting.. jag tycker verkligen att man behöver mer än två dagar ledigt.. är helt slut ju!
men jag kollade lite på "mini hokey" när min lillebror oliwer spelade. frös ihjäl även fast jag hade hundra plagg på mej..!
sen kollade jag lite innebandy, det va år sen jag kollade sist!
så nu blir det nog en mysig rulle sen krypa ner i sängen..!
godnatt!

Söndag

Gårdagen... där hände allt.. allt man har kunnat tänka sej. de va helt galet bra ena stunden, och i andra så spårade det..
JAG DRÖMDE OM DEJ INATT BABY
det är tur att jag har dansen, så jag slipper tänka på annat, få ut min energi i en ända stund!


Nu kör vi!

'
'
'
'
'
'
'
Är alldeles klar nu! suveränt! nu ska jag bara dra ett lack över naglarna, sen e jag klar! ses där ute folks!
hoppas eran kväll blir bra! och det hoppas jag att min också blir!!
puss!

Så fick det bli

HÖGER

örhängen

vänstra blev jag hyfsat nöjd med!
'
'
'
'
fast inte den högra..
blir ändringar lite här o där!!

Hade lite tråkigt såhär på "morgonen"..

Idag blir det ju PARTÄÄY!
så jag taggar inför ikv! hoppas det blir värt! lyssnar nu på musik och försöker peppa för fullt!
ska städa rummet också, så det hinnar jag ju nu så det e ju lyysande! ska också byta örhängen(haha) måla naglarna välja ut kläder osvosv, har ju all tid i världen nu typ... sen vid 18:00 drar jag till skåre för att träffa yuvia och vi ska fixa oss lite tsm osv! sen blir det utgång!

hade lite tråkigt så jag lekte lite med bilder på datorn, hahaha...

Fredagskväll

hejsan bloggen!!
kom nyss hem ifrån stan, har dansat! ooh herre va det känns i rumpan,lår och rygg!! oogod! ska nog inte köra tre tuffa danspass dagarna efter varandra...
så jag kunde inte köra ut dansstegen riktigt ordentligt! vilket är synd!
jag skulle ju igentligen mysa med Yuvia (Tim, Bella och Emma) ikv, men jag fick då en välfdigt tidig tid eftersom att mamma vill att jag ska vara hemma lite.. så jag sket i det ... blir ju utgång imorgon, så det kommer ju bli kul!!
ha en bra fredag! puss!
'
'
'
'
Det var ett gäng profersonella dansare som dansade för oss i aulan i skolan idag (jag kommer inte ihåg va dom heter och tog heller inga bilder, vilket jag tängte, men jag var helt inne i dansen så jag tog aldrig tiden till det..)
dm va grymt bra, och jag blev så grymt taggad för dans! som tur va ju att jag skulle dansa ragga idag så min energi fick komma ut!!

Fredag

äntligen fredag!
blir dans idag sen mys med Yuvia skulle jag tro, puss

Torsdags kväll

Kom för ett tag sen hem ifrån SATS. men massa dans ososv!
de va helt okej kul.. kunde varit roligare.. men det var typ mordern dans..? ja-aa..
gillar mer dans med tyngd och sånt! så MYCKET roligare! så imorgon ska jag till dansstudion och dansa ragga!! åå jag e så taggad! yeey
imorgon 18:00 ska Oda bennydotter min älskling åka iväg till barcelona.. oogud va jag kommer sakna henne...
men nu ska jag göra något.. typ sova.. vore ju bra! oooh ja! det är fredag imorgon! äääntligen
GODNATT'
hahaha

SATS

Drar iväg till SATS med mami och kör lite styrka + bodyjam!
Ciao

30 minuter för tidig nu i skolan..

Sitter i skolan med tim... det är 30 min kvar tills vi börjar..
TIDSFÖRDRIIIIV

DansOnsdag

kom nyss e från dansstudion! idag e de ju onsdag, alltså streetdance!
nu blir det en dusch sen skype!(haha)
godnatt goosingar! puss

Utelåst..

Nu när man äntligen är hemma så är man UTELÅST... ingen hit!
det är kallt som fan och jag e hungrig... hoppas att någon liten själ kommer hem snart!

Godmorgon!

E nu i skolan med Yuvia Johanna och Sofia och har ESKO....
det ska vara klart idag, och vi fattar ingenting...
A big smile

Kladdkaka!

Bakade nyss kladdkaka! varför så sent, det vet jag inte... men jag fick en kick att göra det..
och nu är det typ lxm gjort!
Jag är/va inte sugen så åt inget, skylle säkert sprängas då eller något sånt!
Nu ska jag måla naglarna, eftersom Yuvia klagade att dom va fläckiga.. (hahaha!)
men godnatt på er, puuuuuss!

Dax att städa tror jag..

FÖRE;
-
-
-
EFTER;
kände att det behövdes.. hehe

Kanelbulle-dagen!

Det är tydligen kanelbulle-dagen idag!
fast jag gillar inte kanelbullar.. men endå!
nu ska jag baka! återkommer! tihi

Shopping

Drar iväg och handlar med mami, puss

Filmen vi gjorde i skolan


Om du bara förstod

Va lätta allt skulle vara om du förstod och att du kände likadant...
Livet är tufft

Måndag

Jag har inte bloggat någonting idag! och det är för att jag inte alls har haft tid! massa skola osv!
filmen är SNAART klar nu..! imorgon har vi aaallra sista gången på oss att redigera..! skönt att bli klara! filmen blir inte den bästa, men den är lite små crepe iallafall..!
men nu när jag kom hem kl 6 så käkade jag sen bakade jag chokladbollar! mums! nu blir det film med små grabbarna sen vet jag inte. ni får ha en bra kväll, puss!

Im Home!

Nu är jag hemma igen! jag är så sjukt trött och vill bara sovaa!
Så det va min plan.. nu ska jag sova så jag orkar en HEL skolvecka... Oh Crap!
godnatt bloggen! (haha)

OnMyWay

Drar mig iväg hemmot nu då(snart)
kommer sakna alla här!
som alltid, haha!
det är min pojke det<3

SöngagsSeg..

söndags seg idag känner jag!
det är lite jobbigt, för dom bygger om den gröna linjen på tunnelbanan så vi måste byta masssa och krångla och ha oss..
sen så bygger dom om någonstans i stockholm så vi måste ta bussen halva vägen hem typ...! men jaja inget vkan göra åt! tog nyss en "vitamin SHOT" dom är super goda och super små och söta, jag har blivit lite beroende... får a i KD.. se om jag hittar såna hemma *hoppas*
men nu ska jag keka
puss!
jag just nu dåå

Klippt mig!

Nyklippt hår, topparna iaf..! men det är fortfarande fjunigt, men.. bättre än förut!
snart ska jag nog träffa Cassie!
puss
bild från förra gången jag va hos pappa!

Amnesia

godmorgon allesammans!
jag vaknade för drygt en timme sen av att Thåra väckte mig.. och har nyligen käkat amerikanska pannkakor!
idag vid 18.40 ska jag och bror begära oss hem till KD igen.. en helg här går så fort! vilket är synd!
Lucas visade nyss en video på Amnesia.. där det är folk som spelar, och skriker och har sig, sjukt roligt haha skrattar ihjäl mig! men skulle verkligen iinte våga spela det själv..! men det verkar sjukt spännande på något sätt.
Ska snart gå ner till "gymmet" och träna sen sola lite!
hörs sen puss!
bild från i sommras

Fredrik Erlandsson

Det var en läsare som ville att jag skulle skriva om fredrik, och det tänkte jag göra också! så jag valde idag, eftersom det är den första(1/10)
Vi är tyvärr inte tillsammans längre..vi skulle haft 3 månader idag. bilden är ifrån sommras när vi va i bohusmalmön!(hanns sommar ställe/stuga) dom dagarna va helt otroligt mysiga och galna!
nu när jag kollar på bilden, och alla andra bilder får jag ont i magen..
fredrik du ska veta att jag älskar dig fortfarande..!
jag saknar dig puss<3

Krustång!!

Jag tar solningen lite senare, alltså 15-16 istället!
så drog iväg och inskaffade den EFTERLÄNGTADE krustången! yeeey, äntligen!
och det bästa med det är att jag fick den för 25 SPÄNN!! hur bra e inte det lxm!
MEN VAD SKA NI HITTA PÅ IDAG!?:)
puss

I stockholm!

ååh va arg jag blev ...
när jag och bror skulle åka till sthlm igår så fuckade internet... så PRECIS när jag hade skrivit klart inlägget osv och skulle publicera det så stängdes hela jävla interet av... de sög lite..!
men aja, nu är jag i stockholm iallafall, jag träffade också min efterlängtade Cassie vid 2 tiden igår, ååh vad jag saknar henne! dessutom så kommer hon till KD under höstlovet så då kommer det bli funfunFUUN! haha
men nu ska jag gå ner och hämta mina små goosiga katter, sen solarium och lite träning, sen stan!
hör av mig senare! PUSS

RSS 2.0